Ние гарантираме качествено чуждоезиково обучение за Вашите деца в София, квалифицирани чуждестранни преподаватели, интерактивно обучение в компактни групи и периодични отчети за прогреса на детето. Насърчаваме обратната връзка от страна на родителите.

Изберете най-подходящия курс по английски / немски език за вашето дете, или индивидуални уроци по английски / чужд език в удобно за тях време.

Лятно училище по английски / немски език
Лятно училище по английски / немски език за деца с квалифицирани чуждестранни преподаватели.
Английски език за деца (3-6 години)
Децата получават подготовка по английски език от преподавател с роден английски и професионален педагогически подход. Преподава се по методология, утвърдена в 12 държави. В цената на курса са включени всички учебни помагала, входящ тест и сертификат след успешно преминаване на курса.
Английски език за деца (6-8 години)
Преподаването е съобразено с по-голямата способност на децата за възприемане на учебен материал с игри и интерактивни упражнения. Ако предпочитате децата ви да говорят свободно английски, този курс е изключително подходящ за тях.
Английски език за деца (9-12 години)
Курсовете по английски език с висококвалифицираните ни преподаватели се съобразяват с високите изисквания на родителите и децата, като прилагат най-добрите методологии. Следват се съвременни принципи и правила в преподаването на английски език като чужд език.
Английски език за деца (13-16 години)
Този курс по английски език е специално предназначен и разработен за деца на тази възраст. Нивото е преходно и подготвя децата за преминаване към ниво С1 (pre-advanced).
Немски език за деца (от 3 до 16 години)
За деца на възраст от 3 до 16 години, които искат да изучават езика с германци. Предлаганите нива са от: Beginner A0 до Pre-Advanced C1, в зависимост от възрастта и знанията.
Езиково обучение в държавните училища
Езикова школа International House Sofia може да предложи на вашето дете целогодишно езиково обучение по английски и/или немски език в неговото училище.